Een kindersessie

Als u zich aanmeldt, vindt er een korte telefonische intake plaats. Afhankelijk van de hulpvraag bekijken we of het mogelijk is om direct een kinderconsult in te plannen.
Als het beter is om meer informatie te geven komen we eerst zonder uw kind bij elkaar. Als ouder kun je dan je hart luchten en alles vertellen wat je kwijt wilt. Vaak is er sprake van een wisselwerking tussen ouders en kind, die invloed kan hebben op het herstel. In een eerste gesprek kan dit allemaal aan de orde komen.
Mogelijk zetten we dan ook al NEI in. Met NEI is het namelijk mogelijk om via de ouder te werken aan de problemen van hele jonge kinderen. Het voordeel daarvan is bovendien dat ouders persoonlijke handreikingen krijgen voor thuis.

Als uw kind zelf meekomt vraag ik eerst waarmee ik het kan helpen. Veel kinderen geven dan problemen op school of lichamelijke klachten aan. Daarachter schuilt bijna altijd een onverwerkte emotie of een negatieve gedachte over eigen kunnen. Deze sporen we op met behulp van NEI. Kinderen vanaf 8 jaar vinden dat vaak erg interessant. Meestal combineer ik NEI met het uittesten van bijpassende remedies.

Bij veel onrust, spanningen en lichamelijke klachten geef ik kinderen graag een korte energetische behandeling.

Mijn manier van werken is licht, flexibel en oplossingsgericht. Kinderen reageren daar heel goed op en hoeven daarom maar enkele keren te komen. Ze zitten vaak na één sessie al wat beter in hun vel!